Stage & Vacatures

Regio TV De Bilt is een ambitieuze club van mensen die wil laten zien wat er allemaal gebeurt in de gemeente De Bilt en die daar kijkwaardige (televisie)programma's over maken.

In verband met uitbreiding en aanvulling van onze programma's zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken. Concreet zoeken wij naar redacteurs die nieuws verzamelen, buurtreporters en mensen die ervaring hebben met het maken van filmpjes en het monteren ervan.

Als redacteur (m/v) houd je je bezig met het nieuws uit onze regio. Je vertaalt het nieuws naar artikelen voor onze website en voor ons televisiekanaal. De inspanning die we van je vragen is een paar uur per week. Een buurtreporter krijgt van Regio TV De Bilt een handzame camera ter beschikking gesteld en maakt daar een paar maal per maand een korte videoreportage mee.

Die reportages gaan over het nieuws dat de mensen uit jouw buurt, jouw wijk, of het dorp waar je woont bezighoudt. De videofragmenten die je maakt worden dan later door een editor bewerkt – tenzij je dat zelf kunt - en uitgezonden op Regio TV De Bilt.

Daarnaast zijn wij op zoek naar mensen die ervaring hebben met het maken van uitgebreidere videoreportages of ervaring hebben met het maken van films en het monteren ervan. Wij beschikken over professionele camera’s en werkplekken met AVID om te monteren.

Lijkt het je leuk om je bezig te houden met het nieuws in De Bilt? Stuur dan een mail met je motivatie naar: vrijwilliger@regiotvdebilt.nl.


advertentie