ANBI

Regio TV De Bilt is het televisiekanaal van de Stichting Lokale Omroep De Bilt, de publieke streekomroep voor De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, en Westbroek.

De stichting is door de belastingdienst erkend als een zogenaamde van Algemeen Nut Beogende Instelling (Anbi). Dit betekent dat u ons een geldbedrag kunt schenken. Een deel daarvan kunt u in aftrek brengen bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Uw schenkingen kunt u overmaken naar: Stichting Lokale Omroep De Bilt, rekeningnummer: NL06 RABO 0308 3820 56 in De Bilt. RSIN code: 800834690. Alvast dank voor uw schenking.  

Stichting Lokale Omroep De Bilt
Postbus 169
3730 AD De Bilt

Bestuur:
G.H. Bakker (voorzitter)
F.A. Blankestijn (secretaris)
vacature (penningmeester)
M.C. Rang (bestuurlid)
B.J. de Vries (bestuurslid)

Het bestuur en alle medewerkers van de stichting voeren hun werkzaamheden uit op vrijwillige basis en ontvangen hiervoor geen vergoeding. De stichting stelt zich uitsluitend of hoofdzakelijk ten doel het op lokaal niveau uitvoeren van de publieke mediaopdracht, door het verzorgen van media-aanbod dat gericht is op de bevrediging van maatschappelijke, culturele, godsdienstige en geestelijke behoeften die in de gemeente De Bilt leven, en het verrichten van alle activiteiten die nodig zijn om daarmee een publieke taak te vervullen.

Documenten


advertentie