Gratis workshop Reportages maken voor nieuwe vrijwilligers lokale omroep

Wil jij leren hoe je een professioneel ogende reportage maakt met je smartphone? En met het geleerde een half jaar of langer als vrijwilliger aan de slag gaan bij de lokale Biltse omroep? Heb je een paar uur in de week tijd om hiermee bezig te zijn?

Meld je dan aan voor de gratis workshop Filmen met je smartphone. Na het volgen van de workshop krijg je begeleiding, zodat je je verder kunt professionaliseren in het filmen.

Workshop

De lokale Biltse omroep Regio TV De Bilt organiseert deze workshop in samenwerking met Stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroep (NLPO). De deelname is gratis.

Je leert in 2 bijeenkomsten hoe je een reportage met je eigen smartphone maakt en monteert. Video’s maken voor je eigen social media én voor Regio TV De Bilt!

Datum: zaterdag 13 mei van 10:00 tot 14:00 uur in De Bilt

Wie zoeken we?

We zoeken nieuwe collega’s die content maken voor de lokale omroep. Reportages over zaken die spelen in de 6 kernen van gemeente De Bilt en die we uitzenden op Instagram, Facebook, YouTube, de website www.regiotvdebilt.nl en ons tv-kanaal.

  • Je woont in of nabij gemeente De Bilt.

  • Je komt ons team van vrijwilligers minimaal een half jaar of langer versterken.

  • Je hebt een paar uur per week beschikbaar om reportages te maken. Bijvoorbeeld over actualiteiten of opmerkelijke zaken uit de gemeente of jouw eigen kern.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een gratis interne opleiding en de nodige begeleiding. Je krijgt veel vrijheid om te filmen wat jij interessant vindt: sport, cultuur, politiek, een inwoner of ondernemer met een leuk of bijzonder verhaal, noem maar op. Ga je graag alleen op pad? Of liever samen met andere vrijwilligers uit het team van Regio TV De Bilt? Allebei prima.
Wil je zien wat we zoal maken? Neem een kijkje op: https://regiotvdebilt.nl/televisie/gemist.

Interesse?

Heb je interesse voor de workshop of heb je eerst nog vragen? Stuur een mail naar Fredie Blankestijn, info@fredieblankestijn.nl. Dan nemen we contact met je op.

Is de workshop niks voor jou, maar misschien wel voor iemand die je kent? Laat het ons weten via het genoemde mailadres. En stuur dit bericht vooral door.
Er zijn nog een paar plekken vrij.

We horen graag van je,
Het team van Regio TV De Bilt

Foto: Erik Jan Trip en Veroniek Clerx


advertentie