Celester uit Bilthoven verliest finale talentenjacht K2 zoekt K3

Celester de Nijs uit Bilthoven wordt niet de nieuwe zangeres van de popgroep K3. Ze verloor in de finale van de talentenjacht K2 zoekt K3 van Julia Boschman uit Bergen op Zoom.

Via een door SBS6 en de Vlaamse zender VTM uitgezonden talentenjacht werd de afgelopen weken gezocht naar een nieuw lid voor de meidengroep. Celester meldde zich hier net als 22.000 anderen voor aan en ze schopte het tot de finale. Tegen RTV Utrecht zei ze eerder deze week dat ze nooit had durven dromen dat ze zo ver zou komen: ''Ik ben ontzettend trots op mezelf, maar nu ik in de finale sta wil ik natuurlijk ook wel winnen. K3 worden is echt al van jongs af aan mijn droom.''

In de finale mochten de huidige K3-leden, Hanne en Marthe, kiezen wie zich als derde zangeres bij de groep zou mogen voegen en dat werd dus niet Celester. De Vlaamse groep bestond oorspronkelijk uit de zangeressen Karen, Kristel en Kathleen. In verschillende samenstellingen hebben ze hits gehad als Mamasé, Blub ik ben een vis en Oma's aan de Top.

Bron: RTV Utrecht


advertentie