Cadeautje voor zorgpersoneel Alexander Monro Ziekenhuis

Alle medewerkers van het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven hebben het boek ‘Omdat we leven’ van Christiaan Rhodius gekregen. Patiënt Nicole Arens nam het cadeautje mee als dank voor de goede zorgen die zij ontving in het in borstkanker gespecialiseerde ziekenhuis.

Behandelend internist oncoloog Stefanie van der Velden en bestuurder Marjolein de Jong, namen de bundel in ontvangst. Nicole Arens en Christiaan Rhodius zijn beiden werkzaam bij Hospice Bardo in Hoofddorp. De opgeschreven ervaringen wilde Nicole graag delen met de medewerkers van het ziekenhuis.

Het Alexander Monro Ziekenhuis is een landelijk en voor iedereen toegankelijk gespecialiseerd ziekenhuis. Patiënten kunnen er terecht voor het diagnosticeren en behandelen van verschillende vormen van borstkanker en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek.

(foto: Simone Koops-Ouwerkerk, directeur-bestuurder van Hospice Bardo in Hoofddorp, Nicole Arens, internist oncoloog Stefanie van der Velden en bestuurder van het Alexander Monro Ziekenhuis Marjolein de Jong)


advertentie