RegioTV De Bilt

60-jarig jubileum voor echtpaar Van Dijk-Van de Ridder

Loco-burgemeester Hans Mieras feliciteerde maandag 5 december het echtpaar Van Dijk-Van de Ridder met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Ton van Dijk en Wil de Ridder trouwden op 4 december 1956 in Utrecht. Ton is geboren in Utrecht, Wil in Amsterdam, maar ze groeide op bij haar grootmoeder Wil Hop in Bilthoven. Ton en Wil ontmoetten elkaar tijdens 2 fietsvakanties in Valkenburg. Maar pas in Utrecht sloeg de vonk over.

Ton was onderhoudsschilders bij 2 werkgevers. Wil had verschillende banen: bij chocoladefabriek Van Houten en later, toen de kinderen groot waren, bij de Grontmij en de Varekamp.

Het echtpaar woonde na hun trouwen eerst in. Daarna woonden ze onder andere aan de Asserweg in De Bilt en aan de Grote Beer in Bilthoven. Sinds een jaar wonen ze in een aanleunwoning bij de Bremhorst.

Ze kregen 2 zonen en hebben 4 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Ton heeft fotograferen als grote hobby, deed 10 jaar lang aan judo en had wedstrijdduiven. Wil leest en fietst veel en kijkt graag naar sport op tv. 

Het paar viert hun jubileumfeest op 10 december met hun kinderen.