Acties WP voor HDI brengen € 15.880 op!

VO-Leerlingen van de Werkplaats uit Bilthoven haalden dit jaar met acties en evenementen bijna 16.000 euro op voor het Helen Dowling Instituut (HDI).

Vrijdag was de feestelijke afsluiting van het schooljaar, waarin een groep leerlingen zich als ambassadeurs inzette voor het HDI met tal van sponsoractiviteiten.

De leerlingen overhandigden de cheque met een bedrag van maar liefst 15.880 euro aan het HDI, een instelling in Bilthoven dat psychologische zorg biedt bij kanker.

De sponsoractiviteiten startten in november 2015 met een flashmob op het Vredenburg in Utrecht. Daarna volgden een muziekavond, een feestavond, een benefietdiner en tot slot een sponsorloop. De sponsorloop was de grote klapper, met een opbrengst van ruim 10.000 euro.

De leerlingen hebben alle acties perfect georganiseerd en toonden veel zelfstandigheid en professionaliteit. Het HDI prees de leerlingen voor hun tomeloze inzet. Ook volgend schooljaar zet het WP zich in voor het HDI. Zie de aankondigingen op de Facebookpagina van het HDI.

Foto: Hans Lebbe / HLP Images


advertentie