BSO haalt € 850,- op voor kinderhospice

donderdag 25 juni 2015 09.01 uur | laatst gewijzigd: donderdag 25 juni 2015 18.41 uur | auteur: Redactie

Fenna, Jente en Marte, drie enthousiaste meiden van de oudste groep van BSO 'De Wilde Poema', organiseerden op 23 juni een benefietfeest voor kinderhospice Binnenveld.

De meiden wilden heel graag iets doen voor kinderen in het hospice, die zelf niet naar een BSO kunnen om mee te doen aan de activiteiten die daar worden georganiseerd.

Zij vroegen de andere kinderen van de BSO om mee te doen aan een sponsorloop. Ondernemers uit Bilthoven en omgeving vroegen ze om spullen te doneren voor de loterij en de grabbelton.

De medewerkers werden ingezet om allerlei activiteiten tijdens het feest te begeleiden. Daarnaast werden Little Gym, Mens De Bilt en boswachter Agnes uitgenodigd om workshops te geven. Uiteindelijk is er een mooi bedrag van minstens €850,- opgehaald!

Kinderhospice Binnenveld in Barneveld biedt complexe zorg aan ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen met een beperkte levensverwachting. 

BSO De Wilde Poema is onderdeel van Stichting Kinderopvang De Bilt en ligt op het terrein van basisschool De Werkplaats.

 

Advertenties