Renovatie De Vierstee Maartensdijk bijna klaar

dinsdag 01 augustus 2017 08.54 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 01 augustus 2017 09.54 uur | auteur: Redactie

Gebruikers van de Vierstee en medewerkers van de gemeente namen op 27 juli alvast een kijkje in het vernieuwde gemeenschapshuis in Maartensdijk.

De renovatie verloopt volgens planning. Bouwbedrijf Vaessens rondt komende weken de laatste werkzaamheden af, zoals ophangen van verlichting, schilderwerk en schoonmaak.

Bakker: "Ik ben nu al trots op het resultaat van de intensieve samenwerking tussen inwoners, verenigingen, scholen, het (lokale) bedrijfsleven, de Biltse Sport Federatie (BSF), natuurlijk Stichting Vierstee 2.0 en Gemeente De Bilt."

Volgens de wethouder voldoet de vernieuwde Vierstee weer aan de eisen en wensen van deze tijd. Onder de bezoekers op 27 juli was er alom waardering voor het resultaat: ‘Nog mooier dan gedacht’, ‘Precies wat we hoopten’, ‘Het pand is er alleen maar beter op geworden’.  

De aannemer levert het pand op 25 augustus op aan de gemeente. Daarna zorgen de gebruikers van het pand dat hun materialen weer terug in de Vierstee komen en kan het pand weer in gebruik genomen worden. in de herfstvakantie komt er nog een nieuwe vloer in de sportzaal. 

Op 27 oktober om 16.00 uur volgt de officiële heropening.

Advertenties