RegioTV De Bilt

Irene Jongens B1 verliest maar blijft in de top

Irene Jongens B1 verloor op 3 februari tegen Vives IJsselstein. Door 2 eerdere zeges staat de ploeg op de tweede plek in de 1e klasse competitie.

In de uitwedstrijd in IJsselstein tegen Vives jongens B1 wist Irene de eerste set te winnen. Het team verloor uiteindelijk met 3-1.

Na deze nederlaag en twee dikke zeges tegen Bourgondië uit Wijk bij Duurstede en Taurus uit Houten staat Irene in de tweede helft van de competitie nu op een stevige tweede plaats in de 1e klasse. Irene heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper, Vives.

Coach Casper Groenhuijzen is heel tevreden over de vooruitgang van het team: "Technisch gaan ze heel snel vooruit en ook de spelpatronen beginnen steeds beter te kloppen. We winnen nu van tegenstanders waar we voor de kerst nog niet van zouden winnen."