Buurtbewoners gaan de straat op voor bezorger Kemal

dinsdag 01 augustus 2017 19.04 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 05 augustus 2017 13.26 uur | auteur: Redactie

Tientallen bewoners uit de Leijen verzamelden zich dinsdag 1 augustus op straat om hun steun te betuigen aan pakjesbezorger Kemal Hasdemir.

Zij deden dat voor de camera van RTV Utrecht en later op de middag voor WNL. Dat WNL had geregeld dat Kemal zelf langskwam, was een grote verrassing voor de aanwezige bewoners.

Kemal bezorgde 6 jaar lang pakketjes voor PostNL in De Leijen. Onlangs kreeg hij van zijn werkgever, een onderaannemer van PostNL, te horen dat hij overgeplaatst zou worden. Na een conflict hierover met zijn werkgever, zit hij nu helemaal zonder baan.

Kemal is vanwege zijn vrolijke humeur en sociale instelling erg geliefd in de Leijen. Zo kwam hij zondag persoonlijk afscheid nemen van diverse bewoners. De wijk wil hem dan ook beslist niet kwijt. Buurtbewoonster Samantha startte onlangs een petitie. Ze rekende op zo'n 50 handtekeningen, maar het zijn er al meer dan 700.

Kemal was erg onder de indruk van de actie van de bewoners. Jaynall, Rubin, Demi en Kyano maakten zelfs een papieren spandoek. Bewoners en Kemal hopen van harte op een goede afloop.

Bekijk het bericht en de video van RTV Utrecht
- Bekijk het bericht en de video van WNL

Advertenties