Wat vindt u van vrijwilligerswerk? Laat uw mening horen!

zondag 02 juli 2017 18.18 uur | laatst gewijzigd: zondag 02 juli 2017 21.12 uur | auteur: Redactie

MENS De Bilt en de gemeente willen graag weten wat inwoners in gemeente De Bilt vinden van vrijwilligerswerk. Wilt u meedoen aan een korte enquête? U vindt deze via www.mensdebilt.nl. U kunt de enquête ook vinden bij de verschillende servicecentra en het gemeentehuis.

Vrijwilligerswerk is niet alleen belangrijk voor de samenleving, het is ook leuk om te doen! Je krijgt er nieuwe contacten, kennis en/of vaardigheden door. Maar het kan ook een opstap zijn naar een (nieuwe) baan. De gemeente De Bilt en MENS De Bilt vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners bereid zijn zich voor elkaar in te zetten, en dat zij daarbij goed ondersteund en gefaciliteerd worden.

Na de zomervakantie komen er Rondetafelgesprekken met vrijwilligers en vertegenwoordigers van organisaties die werken met vrijwilligers. Wilt u meepraten over het verbeteren van vrijwilligerswerk in de gemeente De Bilt? Meldt u dan aan via de laatste vraag van de enquête, of door een mail te sturen aan Annet Meeuws (a.meeuws@mensdebilt.nl).

Advertenties