60-jarig jubileum voor echtpaar Stegeman-Romijn

donderdag 13 april 2017 19.34 uur | laatst gewijzigd: donderdag 13 april 2017 18.52 uur | auteur: Redactie

Locoburgemeester Madeleine Bakker feliciteerde maandag 10 april het echtpaar Stegeman-Romijn met hun diamanten huwelijk.

Het echtpaar trad 60 jaar geleden op 9 april in het huwelijk. Lenie Romijn werd geboren in Leerdam en groeide op in Gorinchem. Rob Stegeman werd geboren in Zuilen. Ze leerden elkaar kennen bij muziekvereniging Victoria in Utrecht, waar Lenie gitaar speelde en Rob contrabas.

Lenie werkte in de huishouding bij Bouwbedrijf Van Laar. Haar verloofde Rob werd gevraagd daar als boekhouder te komen werken. Hij werkte er 55 jaar en kreeg na 40 dienstjaren een koninklijke onderscheiding.

Na hun trouwen kregen ze via Van Laar een huis aan de Westerlaan in De Bilt. Tien jaar later verhuisden ze naar De Savornin Lohmanweg en in 2008 naar hun huidige woning. 

In 1964 werden Lenie en Rob actief bij de Koninklijke Biltse Harmonie. Rob speelde er klarinet en was jarenlang lid van het bestuur. Lenie stond achter de bar en verzorgde het onderhoud van het verenigingsgebouw. 

Lenie en Ron hebben 4 kinderen, 9 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Het paar verkeert nog in goede gezondheid en ze wandelen en fietsen veel. Hun huwelijksfeest vierden ze in Het Oude Tolhuys in Utrecht.

Advertenties