Entree Bilts Van Boetzelaerpark wordt vernieuwd

donderdag 30 mei 2019 12.25 uur | laatst gewijzigd: donderdag 30 mei 2019 13.26 uur | auteur: Redactie

Vrienden van het Van Boetzelaerpark en de gemeente De Bilt hebben samen een plan gemaakt om de entree van het park te verbeteren.

De verbeteringen spitsen zich toe op de toegang en het aanzien van de entree. Zo wordt de toegankelijkheid van de hoofdingang verbeterd voor mindervaliden, komt er een cirkelplantsoen met vaste planten en wordt er een replica van de Moerkoertvaas geplaatst. Deze historische vaas stond vroeger op dezelfde plek, maar is bijna vijfentwintig jaar geleden door vandalen vernield.

Medewerkers van de gemeente en bestuursleden van de stichting Vrienden van het Van Boezelaerpark geven 12 juni informatie over de plannen bij de hoofdingang van het Van Boetzelaerpark op de hoek Hessenweg-Blauwkapelseweg.

Advertenties